ÖREBRO SALUHALL
Vi finns i

Sedan 2018 finns vi i Örebro Saluhall där vi gått från att servera sallader till att även erbjuda flera typer av kaffe, fika, annan mat & fantastiska juicer och smoothies. 

Oavsett om du vill ha en lätt lunch, ett energipåfyllande mellanmål, en riktigt god fikastund eller en mjukglass så är du varmt välkommen till oss!

Vad vi
ERBJUDER DIG

Hos oss finns färdiga sallader att plocka upp i förbifarten men också en mysig miljö att spendera några timmar i. Vare sig du har bråttom eller tid att spendera har vi något för dig. Vi har mat, fika & dryck för dig som vill ha något gott för kroppen. Om du är hungrig har vi sallader, wraps, bakad potatis & andra goda rätter på tillfälliga besök. Om du är törstig eller bara behöver en energikick gör vi en näringsrik & god smoothie på beställning! 

Vi har valt att satsa på Sallad& som enda leverantör av alla våra beställningar. Vi prenumererar på smoothies, fika och maträtter. Vi har fasta dagar på våra beställningar och Sallad&s personal ser till att det alltid kommer i god tid till vårt kontor. Vi är supernöjda med Sallad& och kan varmt rekommendera dem!

– Lena

"

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?